ببینید رفقا! هَمَمون
،حالت عادی،روزی چندین ساعت بی دلیل توی اینستا میچرخیم و پست ها وپیج های زیادی رو لایک یافالو میکنیم حالا،یه جایی پیداشده بخاطرهمینکاریک هرروز ما بی دلیل داریمانجام میدیم، بهمون پول میده کاملاواقعیه،من پرداختشو واستون تضمین میکنم
خودم بارهابرداشت زدم تنها چیزی ک نیاز دارید یک ایمیل و یک حساب اینستاهست، البته اینستاتون باید بالای ۱۰ تا فالور داشته باشه و حداقل ۱۰ تا عکس از یک شخص(خودتون یا کسی دیگه) بعنوان پست،روش باشه همین باهرکلیک درامدشما به پول خارجی میاد روی حسابتون و ارزشش به مبلغ ۳۵ هزارتومن ک برسه میتونید برداشت کنید
حالا یکی تو۴ساعت به این مبلغ میرسه یکی دیگه وقتش کمتره و تو ۱ روز به این مبلغ میرسه اینکار۲۴ساعته س وهرتایمی که دوست دارید رو به این کار اختصاص بدید %100تضمینی برداشت روزانه بدون نیاز به مدرک بدون محدودیت سن و ازهمه مهتر شماقرار نیست ک حتی1ریال هزینه کنید
وخوبیش اینجاس توی همون۲۴ساعت اول میتونید تستش کنید مثل خیلی از روش های دیگه نیست که باید۶ماه بیفتی دنبالش تازه میفهمی سرکاربودی و اصلابرداشتی درکارنیس امتحانش ضرری نداره :)
برای ثبت نام کلیک کنید
بعد از ثبت نام مراحل زیر را انجام دهید
1. یک پیج اینستاگرام بسازید که دارای 12 عکس یک شخص باشه
2. پیجی که ساختین به سایت وصل کنید
3. برای برداشت پولتون کیف پول payeer از گوگل پلی نصب کنید
4. شروع به کار کنید و لذت ببرید
نکته* چون سایت روسی هست شما مترجم مرورگرتون فعال کنید که کار براتون راحت تر باشه
در آخر باید بگم که هر جایی براتون مبهم بود و متوجه نشدین به آیدی تلگرام بنده پیام بدین
t.me/evan9920
موفق باشید
درباره این سایت